Alert!-winkel

Op deze pagina tref je info aan over het bestellen van producten via Alert!. De 'Onderzoeksgroep Turks extreem-rechts' heeft overigens ook een lijst met publicaties die men kan bestellen.

Bankgegevens
IBAN: NL90INGB0006896749
Alert, Utrecht
BIC: INGBNL2A

Brochure van Alert! en Kafka over symboliek in extreemrechtse jongerensubculturen
kaft In fullcolour laten Alert! en Kafka zien wat voor symboliek er in en op kleding door extreemrechtse jongeren in Nederland gebruikt wordt en door middel van welke woorden en getallencombinaties zij naar de buitenwereld en elkaar communiceren dat zij er racistische denkbeelden op na houden. Ook achtergrond als de geschiedenis van skinheads in Nederland, de opkomst van gabbers en nog veel meer. Een must voor iedereen die professioneel of vrijwillig bezig is met deze jongeren. De brochure is april 2008 in een herziene editie verschenen.
 Download de brochure in pdf-formaat

Zwartboek politie-optreden Den Bosch 23 mei 2009
zwartboek den bosch De actiegroep LaatZeNietLopen riep in 2009 op voor een tegengeluid tegen de NVU-demonstratie in Den Bosch. Zij maakte in brochurevorm een reconstructie van de aanloop naar die dag, van de dag zelf en de gevolgen van het politie-optreden. De reconstructie is opgesteld aan de hand van de verhalen van zo'n 25 arrestanten en ooggetuigen (waarbij de verhalen van de clowns in het oog springen), documenten van de gemeente Den Bosch, banden van portofoonverkeer, procesverbalen en journaals van de politie Brabant-Noord. Wilt u het zwartboek bestellen? € 3,50 op NL90INGB0006896749 t.n.v. Alert, Utrecht. Meer info over deze brochure.

CDDVD '15 Jaar AFA - 15 Jaar strijdbaar!'
benefiet cd Om het vijftienjarig bestaan van AFA en het tienjarig jubileum van ons vakblad Alert! te vieren hebben we begin 2009 een CDVD in beperkte oplage uitgebracht. Op de CD meer dan twintig bands. En tevens een 50 minuten durende DVD waarop alle belangrijke acties van AFA in de afgelopen 15 jaar in beeld worden gebracht.

Prijs: € 6,-

Bestellen kan via betaling op NL90INGB0006896749, Alert, Utrecht en mail je adres naar alertafa@xs4all.nl

Tracklist
1. The Hangouts - Geert is gek
2. Human Alert - Fasjiste
3. Link - Nazi Soa
4. Party Animals - Die nazi scum
5. Vals - 5 Jaar later
6. Krush - Start worrying
7. The Upsessions - Hold your wining
8. Bots - Rechts
9. Iedereen Zooo Jotje - Dikke dampende walmen
10. Bratpack - Xenophobe
11. Fubar - Fast and loud
12. Antillectual - The dog ate it!
13. Kinky Boy - Allochtoon
14. Mistake - AIVD
15. Possible Suspect - Isolation on the dancefloor
16. Sangre - Pay for destruction
17. Graflichters - Geld
18. Smash the Statues - It's Chamberlain all over again
19. The Usual Suspects - Fight back!
20. Teserac - Caterpillar
21. KiwiTekK - Violating (AFA-edition)