Bibliografie - publicaties in 2004


Arslan, Emre, Turkish Ultra-nationalism in Germany: Its Transnational Dimension, in: Thomas Faist and Eyüp Özveren (red.), Transnational Social Spaces: Agents, Networks and Institutions, Ashgate Publishing

Balci, Erdal, Grijze Wolven zorgen voor grimmige sfeer op Cyprus, Trouw, 24 april 2004

Balci, Erdal, Koerden proberen hun taal te redden, Trouw, 6 januari 2004

Balci, Erdal, Spanning in Turkije is om te snijden: uitbreiding Europese Unie, Trouw, 3 oktober 2005

Balci, Kemal, The left loses, Turkish Daily News, 30 maart 2004

Bora, Tanil, Kemal Can, Devlet ve kuzgun, 1990'lardan 2000'lere MHP, Iletisim, 2004

Beantwoording door B en W Den Haag van de schriftelijke vragen van Ingrid Gyömörei (SP) inzake subsidies Haagse instellingen, 8 juni 2004

Beantwoording door B en W Rotterdam van de schriftelijke vragen van V.H. Reijkersz (Leefbaar Rotterdam) over subsidiëring van de Grijze Wolven Rotterdam, BD/EWO 04/07412, 20 april 2004

Beantwoording van de schriftelijke vraag van de heer drs. V.H. Reijkersz over subsidies aan Versam, Mimar Sinan en Versaar (Grijze Wolven), EWO 100662, 10 augustus 2004

Bomaanslag op kerk Istanbul, Trouw, 8 oktober 2004

Bozay, Kemal, 'Graue Wölfe heulen noch', Hintergrund und Wirken extrem rechter türkischer Organisationen in der BRD, Lotta, nummer 17, zomer 2004

Braam, Stella, Mehmet Ülger, Grijze Wolven, een zoektocht naar extreem-rechts, Nijgh & Van Ditmar, 2004, vijfde en uitgebreide druk

College brengt Turkse clubs onder aandacht van AIVD, Rotterdams Dagblad, 21 augustus 2004

Film company postpones screening of 'Ararat', Turkish Daily News, 9 januari 2004

Gottschlich, Jürgen, Das lautstarke Schweigen, Offiziell freigegeben, kommt der Film 'Ararat' von Atom Egoyan in der Türkei dennoch nicht in die Kinos, taz, 27 januari 2004

Gottwald, Uwe, Deutsch-türkische Freundschaft als Deckmantel?, Nürtinger Zeitung, 8 mei 2004

Grijze Wolven vergelijkbaar met LPF, Turkse vereniging in Delfshaven ontkent sympathie niet, Rotterdams Dagblad, 4 juni 2004

Haffmans, Ernst, Revisionistische rector aan Islamitische Universiteit, Alert, nummer 4, jaargang 8, december 2004

Haffmans, Ernst, Turkse extreem-nationalistische leider bezoekt Nederland, Alert, nummer 3, jaargang 8, september/oktober 2004

Hollanda'da Devlet Bahçeli rüzgari "Türkiye engelleniyor", Düyna, 29 mei- 4juni 2004

Hostler, Charles Warren, Pan-Turkistische beweging Turkije, Alert!, nummer 1, jaargang 8, 2004

Kalnoky, Boris, Radikale Türken lehnen die EU ab, 6000 Nationalisten protestieren in Istanbul - Kurden erhoffen sich mehr Rechte, Die Welt, 14 december 2004

Kamervragen van het lid Sterk (CDA) aan de ministers van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en voor Vreemdelingenzaken en Integratie over mogelijke gemeentelijke subsidies voor Grijze Wolven. (Ingezonden 20 april 2004)

Kingma, Vibeke, Bezoek aan de Turkse moskee Ulu Camii Moskee, Tong Tong, maart 2004

Kinzer, Stephen, Movie on Armenians rekindles flame over Turkish past, The New York Times, 20 januari 2004

KLPD, Criminaliteitsbeeldanalyse Turkse georganiseerde criminaliteit in Nederland 2002-2003, 2004 (pdf)

Koyuncu, Mustafa, Ünal Öztürk, Türkiye artik süper güç olmali, Hürriyet, 25 mei 2004

Laan, Cees van der, Marokko en Turkije koesteren invloed, Trouw, 21 januari 2004

Landau, Jacob M., Exploring Ottoman and Turkish history, Hurst & Company, 2004

MHP reaction against Firat's remarks, Turkish Daily News, 24 april 2004

MHP uncomfortable with Erdogan's statements, Turkish Daily News, 14 april 2004

Moll, Hans, 'Ongelooflijk hoe gefixeerd ze zijn op Turkije', Journalist Mehmet Ülger over nationalisme van Turken, NRC Handelsblad, 3 april 2004

Mulder, Eildert, Een uitbundig feest is het niet, Trouw, 7 oktober 2004

Mulder, Eildert, Wolven blij met bezoek Balkenende, Trouw, 4 juni 2004

Nationalist strongly oppose 'Ararat', Turkish Daily News, 8 januari 2004

Onderzoek integratiebeleid; Rapport aanvullend bronnenonderzoek QA+, 28689, nr. 13, kamerstuk 2003-2004, Tweede Kamer

Onderzoek integratiebeleid; Rapport aanvullend bronnenonderzoek Verwey-Jonker Instituut, 28689, nr. 12, kamerstuk 2003-2004, Tweede Kamer

Onderzoek integratiebeleid, Rapport Bruggen bouwen', 28689, nr. 9, kamerstuk 2003-2004, Tweede Kamer

Onderzoek integratiebeleid, Verslag openbare gesprekken en hoorzittingen, 28689, nr. 10, kamerstuk 2003-2004, Tweede Kamer

Onderzoeksgroep Turks extreemrechts, Racisme in Turkije: de case Hüseyin Nihal Atsiz, Alert!, nummer 3, jaargang 8, september/oktober 2004

Osmaans protest tegen hereniging Cyprus Provinciale Zeeuwse Courant, 12 januari 2004

Oyan, Adil, Celal Turhan, Die Zweidrittel-Narrenfreiheit des Günther Beckstein, Basisbrief, maart 2004, Bündnis 90/Die Grünen, Landesverband Bayern

Party supporters clash over elections, Turkish Daily News, 30 maart 2004

Sandir: No one should distort MHP's warnings, Turkish Daily News, 3 augustus 2004

Saraçoglu, Cenk, Nihal Atsiz's World-View and Its Influences on the Shared Symbols, Rituals, Myths and Practices of the Ülkücü Movement, mei 2004, Turkology Update Leiden Project Working Papers Archive

Sassounian, Harut, Gray Wolves Spoil Turkey's Publicity Ploy on 'Ararat', The California Courier, 15 januari 2004

Topcu, Mehmet Ali, Onurlu üyelige evet, Türkiye, 27 mei 2004

Tuskan, Erhan, Jaap Vogel, Lied uit den vreemde - Gurbet Türküsü, Brieven en foto's van Turkse migranten, 1964-1975, Aksant, 2004

VS NRW (Hg.), Rechtsextremisten in der Türkei: Die Grauen Wölfe, 2004

Turkse ultra-nationalisten betogen tegen patriarch, Trouw, 7 september 2004

Turkse Vereniging wil geld zien voor uitbreiding van activiteiten, Tubantia, 3 februari 2004

Weiker, Walter F., De Turkse Unie van Idealen en Cultuur, Alert!, jaargang 8, nummer 2, juni/juli 2004

Winterslaap Bossche Raadsleden, Kleintje Muurkrant, nummer 397, 19 november 2004

Wit, Hendrik-Jan de, Praten, dansen en een troubadour, Feest attendeert Turkse vrouwen op activiteiten vereniging, Tubantia, 1 maart 2004

Zentrum Demokratische Kultur (Hg.), Aspekte der Demokratiegefährdung im Berliner Bezirk Mitte und Möglichkeiten der demokratischen Intervention, 2004

Bibliografie - publicaties in 2014
Bibliografie - publicaties in 2013
Bibliografie - publicaties in 2012
Bibliografie - publicaties in 2011
Bibliografie - publicaties in 2010
Bibliografie - publicaties in 2009
Bibliografie - publicaties in 2008
Bibliografie - publicaties in 2007
Bibliografie - publicaties in 2006
Bibliografie - publicaties in 2005
Bibliografie - publicaties in 2003
Bibliografie - publicaties vanaf begin 2000 tot eind 2002
Bibliografie - publicaties vanaf 1997 t/m begin 2000
Bibliografie tot en met 1996