Bibliografie - publicaties in 2007


Onur Ant, C., YouTube video allegedly praising journalist's killer proves popular, Turkish Daily News, 26 september 2007

Aytac, Onder, Emre Uslu, The Hrant Dink assassination and neo-nationalism (ulusalcilik) in Turkey, The New Anatolian, 17 februari 2007

Bahar, Heymi, The real winners and losers of Turkey's july 2007 elections, Middle East Review of International Affairs, jaargang 11, nummer 3, september 2007, pp. 68-74

Bahceli accuses premier of inciting Dink's murder, The New Anatolian, 3 februari 2007

Bahçeli: I respect the result, but will control SKP in parliament, Turkish Daily News, 23 juli 2007

Bahçeli: PM is greatest political terrorist, Turkish Daily News, 12 juli 2007

Balci, Erdal, Alweer Trabzom? Wat gebeurt er toch in noordelijk Trabzom?, Trouw, 24 januari 2007

Balci, Erdal, Nationalisme Turkije's grootste kwaal, Trouw, 20 april 2007

Balci, Erdal, Ontmaskerd rechts slaat van zich af, Trouw, 27 januari 2007

Belli, Burcak, The Trabzon connection, Turkish Daily News, 23 januari 2007

Beucker, Pascal, Drei Halbmonde im Klassenzimmer, Jungle World, nummer 45, 8 november 2007

Bilgiç, Taylan, Massacre stuns land of the apricot, Turkish Daily News, 21 april 2007

Bouwman, Bernard, 'Reageren als Turkije wordt beledigd!', Turks nationalisme wordt nog steeds sterker, NRC, 11 april 2007

Bouwman, Bernard, Turkije niet klaar met moord op Dink, Nieuwe aanwijzigingen van nalatigheid Turkse politie - of meer, NRC, 4 oktober 2007

Bozay, Kemal, Die Grauen Wölfe im Aufwind, Was steht hinter der Mobilmachung in Deutschland?, Antifaschistische Nachrichten, nummer 23, 2007

Bozay, Kemal, Die Rückkehr der Wölfe, Jungle World, nummer 45, 8 november 2007

Bozkurt, Göksel, Meet the MHP in parliament, Turkish Daily News, 27 juli 2007

Bozkurt, Göksel, MHP's Türkes: pro-Kurdish party not a problem if not nationalist, Turkish Daily News, 26 juni 2007

Brauns, Nick, Graue Wölfe heulen wieder, Junge Welt, 30 oktober 2007

Braus, Nick, Wölfe ohn Schafspelz, Türkische Rechtsradikale werden seit langem von Unionspolitikern protegiert, Migration, bijlage van Junge Welt, 21 november 2007

Bureaucrats knock on the doors of MHP and AKP on the heels of elections, Turkish Daily News, 5 mei 2007

Burris, Gregory A., The other from within: pan-Turkist mythmaking and the expulsion of the Turkish left, Middle Eastern Studies, nummer 4, juli 2007

Cengiz, Orhan Kemal, What is going on in the Malatya massacre case?, Turkish Daily News, 22 november 2007

Cengiz, Orhan Kemal, What lies ahead for nationalist Turkey after elections?, Turkish Daily News, 13 juli 2007

Dantschke, Claudia en Claudia Luzar, Aspekte der Demokratiegefährdung in Berlin-Mitte und Möglichkeiten der Intervention, Eine Kommunalanalyse im Berliner Bezirk Mitte, ZDK Gesellschaft Demokratische Kultur, September 2007

Dink Murder drags PM and nationalist party into war of words, Turkish Daily News, 5 februari 2007

Extreem-rechts helpt AKP misschien wel aan president, Trouw, 24 juli 2007

Extreme parties point finger at foreign circles for Dink murder, The New Anatolian, 27 januari 2007

Ferho, Derwich M., Vijfde maal brandstichting bij Koerdische verenigingen, De Koerden, nummer 36, mei/juni 2007

Freely, Maureen, Why they killed Hrant Dink, Index on Censorship, nummer 2, 2007

Gottschlich, Jürgen, Christenmord-Prozess in der Türkei, "Indirekter Aufruf zu weiteren Morden", Taz, 23 november 2007

Gottschlich, Jürgen, Ermittlungen im rechten Sumpf, Taz, 27 maart 2007

Gottschlich, Jürgen, Rechtsradikale Speerspitze, Heldenfeier für Dinks Mörder, Taz, 19 september 2007

Haffmans, Ernst, Grijze Wolven in Nederland subsidieland, Alert!, nummer 4, december 2007

Haffmans, Ernst, Musikalischer Kampf der 'Grauen Wölfe', Der Rechte Rand, nummer 104, januari/februari 2007

Haffmans, Ernst, Music is key to Grey Wolves' activities, Searchlight, februari 2007

Haffmans, Ernst, John Postma, Nationalisme en Turkse muziek, Alert! en Onderzoeksgroep Turks extreem-rechts, 2007

Is MHP dressed to be hero of democracy in new parliament, Turkish Daily News, 27 juli 2007

Kleine Anfrage der Abgeordneten Ulla Jelpke, Sevim Dagdelen, Wolfgang Neskovic, und der Fraktion Die Linke, Türkische Rechtsextreme in Deutschland, Deutscher Bundestag, Drucksache 16/7455, 5 december 2007

Küper-Büsch, Sabine, Wölfe in Uniform, Jungle World, nummer 6, 7 februari 2007

Ludeker, Iris, Ultranationalisten weten zich gedekt, Trouw, 9 februari 2007

MHP warns both DTP, AKP, Turkish Daily News, 9 augustus 2007

Minarett kommt vor Bundesgericht, Tages-Anzeiger Online, 8 januari 2007

Nationalist 'beraamde' moord Dink, De Volkskrant, 23 januari 2007

Nationalists back in parliament but cautious, The New Anatolian, 28 juli 2007

Nationalisten terug in Turks parlement, NRC, 23 juli 2007

Nationalistische Welle in der Türkei, Zunehmende Einschüchterung der etnischen Minderheiten, Neue Zürcher Zeitung, 28 februari 2007

Olgun, Ahmet en Guido de Vries, Koerdisch-Turks conflict smeult ook in Arnhem, NRC, 31 oktober 2007

Outshoorn, Eric, De moord op Hrant Dink, de Volkskrant, 23 januari 2007

Outshoorn, Eric, In Dönerstan mag Erdogan wel, de Volkskrant, 20 juli 2007

Özerkan, Fulya, MHP's Aktan: Shut down Incirlik base, Turkish Daily News, 16 oktober 2007

Özmenek, Elif, 'Patriotic' forces vs. crime, Turkish Daily News, 10 juli 2007

Özokçu, Funda, Nationalism and its Discontents, Flexmens Magazine 2.3, zomer 2007

Postma, John, Verheerlijking van Osmaanse expansiedrift, Donau, nummer 3, winter 2007

Sabanci calls on nationalist leader to be 'wiser', Turkish Daily News, 26 januari 2007

Seufert, Günter, La-Ola-Wellen des Hases, Nach dem Mord an Dink werden die Nationalisten lauter, Berliner Zeitung, 1 februari 2007

Seufert, Günter, Der Mordfall konfrontiert die Türkei mit den Rechtsextremen im Staatsapparaat, Berliner Zeitung, 5 juli 2007

Stoldt, Till-R., 'Frei vagabundierender Nationalismus', Die Welt, 28 januari 2007

Touker, Roy, Politieke aanleiding, Deventer Dagblad, 12 januari 2007

Verhofstadt: Turkse rellen in Brussel onaanvaardbaar, Trouw, 26 oktober 2007

Ülger, Mehmet, Naar zijn eigen hemel, De Groene Amsterdammer, 2 februari 2007

Wierth, Alke, Die großtürkische Fanmeile, Taz, 2 juli 2007

Wit, Gerrit de, Nationalistische muziek op Turkse culturele bijeenkomsten, De Fabel van de Illegaal, nummer 85/86, zomer 2007

Wit, Gerrit de, Turkse nationalisten roeren zich ook in Nederland, De Fabel van de Illegaal, nummer 89/90, winter 2008

Yegen, Mesut, Turkish nationalism and the Kurdish question, Ethnic and Racial Studies, nummer 1, 2007

Yücel, Deniz, "Grauen Wölfe werden verharmlost", TAZ, 8 november 2007

Bibliografie - publicaties in 2014
Bibliografie - publicaties in 2013
Bibliografie - publicaties in 2012
Bibliografie - publicaties in 2011
Bibliografie - publicaties in 2010
Bibliografie - publicaties in 2009
Bibliografie - publicaties in 2008
Bibliografie - publicaties in 2006
Bibliografie - publicaties in 2005
Bibliografie - publicaties in 2004
Bibliografie - publicaties in 2003
Bibliografie - publicaties vanaf begin 2000 tot eind 2002
Bibliografie - publicaties vanaf 1997 t/m begin 2000
Bibliografie tot en met 1996