logo onderzoeksgroep

Updates
Actueel
Publicaties
Artikelen
Antisemitisme
Bestellen
Links
Contact
Zoeken

antifa-vakblad Alert!

xml

Bibliografie - publicaties in 2008

Print versie

Arslan, Emre, Türkische Ultranationalisten, Zwischen Staatsmacht, Kemalismus und Islam, in: Ilker Ataç, Bülent Küçük en Ulas Sener (red.), Perspektiven auf die Türkei - Ökonomische und gesellschaftliche (Dis)Kontinuitäten im Kontext der Europäisierung, Westfälisches Dampfboot, 2008

Bahçeli puts his followers on alert against provocations, Turkish Daily News, 12 april 2008

Balci, Erdal, Turkije pakt onverwachts groep van 33 extreem-nationalisten op, De 'diepe staat' werd onschendbaar geacht, maar zit nu achter de tralies, Trouw, 24 januari 2008

Bouwman, Bernard, Extreme nationalisten amper beteugeld, NRC, 11 maart 2008

Bouwman, Bernard, Megaproces gaat over reputatie Turkse staat, NRC, 12 november 2008

Bouwman, Bernard, Nationalisme zet toon in Turkije, NRC, 23 januari 2008

Bouwman, Bernard, Turkije in verwarring over 'coup', NRC, 3 juli 2008

Bozay, Kemal, 'Graue Wölfe' machen mobil, Der Rechte Rand, nummer 111, Maart/april 2008

Brauns, Nick, Graue Wölfe dürfen weiter heulen, Bundesregierung verharmlost türkische Faschisten in Deutschland, Kleine Anfrage der Linkspartei, Junge Welt, 7 januari 2008

Devlet Bahçeli, New Internationalist, januari/februari 2008

Elf Turkse extremisten opgepakt, NRC, 22 maart 2008

Ergenekon arrests broaden to include party leader, journalists, Turkish Daily News, 22 maart 2008

Extreemrechts op carnavalsite, De Limburger, 14 oktober 2008

Fernandez, Gloria, Auf der Todesliste: Leyla Zana und Orhan Pamuk, Junge Welt, 24 januari 2008

Geen cordon sanitaire, Meervoud, nummer 138, juni/juli 2008

Grijze Wolven feestten wél in Beverwijk, Noordhollands Dagblad, 16 juli 2008

Guida, Michelangelo, The Sèvres Syndrome and "Komplo" Theories in the Islamist and Secular Press, Turkish Studies, nummer 1, maart 2008

Haffmans, Ernst, "Dit is de laatste verzoek van mij", Alert!, nummer 3, oktober 2008

Koksal, Mehmet en Pierre-Yves Lambert, Voor Marino Keulen en Jef Gabriëls, geen cordon sanitaire met Turkse fascisten, suffrage-universel.be, 4 januari 2009

Kremida, Damaris, Mixed feelings at Malatya massacre memorial, Turkish Daily News, 22 april 2008

Küper-Busch, Sabine, Tödliches Dinner, Jungle World, 31 januari 2008

Man who opened fire on students in Akdeniz University arrested, Turkish Daily News, 12 april 2008

MHP committed to opposing law on foundations, Turkish Daily News, 20 februari 2008

"Minister Keulen aanwezig op evenement extreemrechtse Turken", Het Belang van Limburg, 30 december 2008

Operation takes 'deep state' under the spotlight, Turkish Daily News, 25 januari 2008

Outshoorn, Eric, Ergenekon was uit op staatsgreep, De Volkskrant, 29 februari 2008

Özkirimli, Umut en Spyros A. Sofos, Tormented by history, Nationalism in Greece and Turkey, Hurst & Company, 2008

Perisutti, Guus, Burgemeester om maatregelen gevraagd, 'Feestavond van Grijze Wolven', Dagblad Kennemerland, 13 februari 2008

Perisutti, Guus, Geen aangifte, geen actie tegen Grijze Wolven, Dagblad Kennemerland, 23 juli 2008

Rauchfuss, Knut, Anfang vom Ende der Straflosigkeit?, Türkei nimmt Netzwerk staatlicher Auftragskiller in Haft, AK nummer 526, 21 maart 2008

Ret. general, nationalist lawyer taken into custody, Turkish Daily News, 23 januari 2008

Sandfuchs, Nico, "Befehle kamen von oben", Junge Welt, 14 oktober 2008

Taskin, Yüksel, Upsurge of the extreme right in Turkey: The intra-right struggle to redefine 'true nationalism and islam', Middle Eastern Studies, jaargang 44, nummer 1, pp. 131-149, januari 2008

Turkey's dark side, Party closures, conspiracies and the future of democracy, ESI Briefing, European Stabiltity Initiative, 2 april 2008 (pdf)

'Untouchables' nabbed in raid, Turkish Daily News, 28 januari 2008

Turkse journalist hekelt aanwezigheid Keulen op Turks feest, De Standaard, 29 december 2008

Turkije pakt zestig nationalisten op, NRC, 22 januari 2008

Uslu, Emrullah, Ulusalcilik: The Neo-nationalist Resurgence in Turkey, Turkish Studies, nummer 1, maart 2008

'Verzet tegen Grijze Wolven heeft ritueel karakter', Nieuws uit Amsterdam, 21 december 2008, www.nieuwsuitamsterdam.nl

Wet over Turkse identiteit minder streng, NRC, 30 april 2008

Wit, Gerrit de, Amsterdams stadsdeel steunt Turkse nationalisten, De Fabel van de Illegaal, nummer 92, mei/juni 2008

Wit, Gerrit de, Beverwijk als vrijplaats voor Grijze Wolven, De Fabel van de Illegaal, nummer 92, mei/juni 2008

'Zeeburg moet stoppen met steun aan Grijze Wolven', Nieuws uit Amsterdam, www.nieuwsuitamsterdam.nl, 2 april 2008

Zonneveld, Joost, Grijze Wolven aan de Zeeburgerdijk, Linkse organisatie Doorbraak beschuldigt Turkse clubs, Het Parool, 3 april 2008

Bibliografie - publicaties in 2014
Bibliografie - publicaties in 2013
Bibliografie - publicaties in 2012
Bibliografie - publicaties in 2011
Bibliografie - publicaties in 2010
Bibliografie - publicaties in 2009
Bibliografie - publicaties in 2007
Bibliografie - publicaties in 2006
Bibliografie - publicaties in 2005
Bibliografie - publicaties in 2004
Bibliografie - publicaties in 2003
Bibliografie - publicaties vanaf begin 2000 tot eind 2002
Bibliografie - publicaties vanaf 1997 t/m begin 2000
Bibliografie tot en met 1996

Top