logo onderzoeksgroep

Updates
Home
Publicaties
Artikelen
Antisemitisme
Links
Contact
Zoeken

Deutsche seite
English section

antifa-vakblad Alert!

xml

Updates van Onderzoeksgroep Turks extreem-rechts


xml

*: Beëindiging activiteiten met ingang van 2011
16.10.2016: Antwoorden Asscher over Grijze Wolven die door straten van Arnhem marcheren (pdf)
16.10.2016: Antwoorden Koenders over confisqueren van kerken en vernielen van cultureel erfgoed (pdf)
28.12.14: bibliografie 2014
06.03.13: bibliografie 2013
02.01.13: bibliografie 2012
02.01.13: bibliografie 2011
27.02.11: update artikel Antisemitisch gif van Cevat Rifat Atilhan
10.07.10: bibliografie 2010 aangemaakt
24.12.09: bibliografie 2009 aangemaakt
21.04.09: 'Ik sterf voor jou, Turkije', Turks extreem-rechts in Nederland' downloadbaar (pdf)
31.12.08: Reuring om steun aan Turkse nationalisten
20.12.08: Nieuwe brochure over Turks extreem-rechts
18.10.08: "Dit is de laatste verzoek van mij"
09.07.08: Antisemitische en anti-joodse cartoons
08.04.08: Foto's Grijze Wolven-bijeenkomst in Beverwijk
20.03.08: Beverwijk vrijplaats voor Grijze Wolven?
11.03.08: Grijze Wolven in Nederland Subsidieland
11.02.08: Grijze Wolven-concert 2 maart 2008
26.12.07: Terroristische en criminele acties van de Grijze Wolven in België
30.08.07: pdf brochure 'Nationalisme en Turkse muziek'
12.08.07: pdf brochure 'Pan-Turkisme in de polder'
12.08.07: pdf brochure 'Antisemitisme en nationaal-socialisme in Turkije'
08.07.07: update m.b.t. Yasar Arik
23.06.07: Zevende congres van de Turkse Federatie Nederland in Utrecht
17.06.07: 'Het visitekaartje van Turkije Express'
11.05.07: Reactie B en W Utrecht i.v.m. TFN-congres in Utrecht
25.04.07: Zevende congres van de Turkse Federatie Nederland in Utrecht
20.04.07: TIHV: Human Rights Report of Turkey 2005
13.04.07: rubriek 'muziek en Turks nationalisme' toegevoegd
06.04.07: nieuwe versie artikel 'Zingen en dansen voor het Osmaanse Rijk'
05.04.07: brochure 'Nationalisme en Turkse muziek' verschenen
03.02.07: Music is key to Grey Wolves' activities
31.01.07: link: I. Grigoriadis 'Upsurge amidst Political Uncertainty' (pdf)
30.01.07: Musikalischer Kampf der 'Grauen Wölfe' (pdf)
20.01.07: bibliografie 2007 aangemaakt
21.12.06: Beroering over Armeense genocide in Nederland
15.12.06: Muzikale oorlog bij de Grijze Wolven
14.12.06: Grijze Wolven kandidaat bij verkiezingen in België
09.11.06: Illustraties i.v.m. vroege contacten Özgüzel met de TFN Foto 1 / Foto 2
01.11.06: Alarmerende inmenging en onderworpenheid
13.09.06: Antwoorden op vragen van Azough over rechts-nationalistische intimidatie (pdf)
07.09.06: Deutschsprachige Seite online
07.09.06: english index-page added
30.06.06: Georkestreerde verstoring van debat rond Armeense genocide
09.06.06: Aanzetten tot haat bij Culturele Zondag
02.04.06: update artikel gemeenteraadsverkiezingen i.v.m. o.a. CDA Arnhem
02.04.06: Struisvogelpolitiek in Overbetuwe
23.03.06: Belabberd resultaat Grijze Wolven bij gemeenteraadsverkiezingen
17.02.06: Persbericht DN n.a.v. kandidatuur Sari en Balkaya
12.02.06: Duurzaam Nederland Rotterdam neemt afstand van landelijk partijbestuur
09.02.06: Open brief aan de burgemeester van de gemeente Overbetuwe
31.01.06: Grijze Wolven-bijeenkomst in Oosterhout
21.01.06: bibliografie over 2006 aangemaakt
18.01.06: Reactie Duurzaam Nederland i.v.m. kandidaatstelling Balkaya
09.01.06: Banden Yunus Balkaya met Grijze Wolven
24.12.05: Holocaust-ontkenning door Harun Yahya
06.12.05: Nieuwe publicatie 'Antisemitisme en nationaal-socialisme in Turkije'
12.11.05: Felicitatie suikerfeest 2005
02.11.05: Nebahat Albayrak op bezoek in BBP-gelieerde moskee
19.10.05: Verspreiding antisemitisch werk van Uitgeverij Noer
18.10.05: update Dogus en het Dagboek van Anne Frank
05.10.05: Islamisme en antisemitisme in Turkije
14.09.05: verbeterd overzicht symbolen/logo's Turkse extreem-nationalistische organisaties
02.07.05: Selectieve bibliografie over antisemitisme in Turkije
13.06.05: Antisemitisch gif van Cevat Rifat Atilhan
13.06.05: Djev (Cevat Rifat Atilhan), Die Jüden in der Türkei, (Welt-Dienst, juli 1934, bron)
31.05.05: 'Stop de Grijze Wolven! - Turks Extreem rechts' in een pdf-bestand
02.05.05: Antisemitische incidenten in Turkije en in de Turkse gemeenschap in Europa
02.01.05: Scan verslag bijeenkomst in de krant Türkiye van 28 april 2005
26.04.05: Tweede Jongeren Congres van de Turkse Federatie Nederland
23.04.05: Incidents in Turkey - September / October 2004
21.04.05: Landelijke bijeenkomst Grijze Wolven in Utrecht
23.03.05: 'De Hollandse Leeuw en de Grijze Wolf' in een pdf-bestand
03.03.05: Antisemitisme in Turkije
11.02.05: Nieuwe brochure 'Pan-Turkisme in de polder'
05.01.05: Incidents in Turkey - September / October 2004

Deutschsprachige Seite English section


Grijze Wolven